Danse hele helgen

Dans,Musikk | Saturday December 16 2017 | Comments Off on Danse hele helgen

Har du hørt om dansemaraton? Dansemaraton er rett og slett en hel helg med dans og muligheten til å lære nye dansestiler. Det arrangeres ofte dansemaraton for deg som allerede danser. Da ligner det på et slags seminar der du kan ta for deg alle mulige slags spennende stiler. Men det arrangeres også dansemaraton for oss som bare danser når vi er ute på byen.

Dansemaraton for forskjellige aldre

Dansemaraton arrangeres altså for forskjellige aldre og er du interessert i forskjellige dansestiler, så finner du nok en dansemaraton for deg også. Dansemaraton arrangeres også for forskjellige nivåer, så enten du er nybegynner, viderekommen eller profesjonell danser, så vil du kunne finne et dansemaraton for deg.

Salsa, polka og swing

Noen dansemaraton utfordrer nybegynneren med forskjellige dansestiler. Kjente dansestiler som cubansk salsa, polka og swing kan være noen av dansestilene som du kan lære. Livlig musikk og dyktige instruktører kan få deg fra et nivå til et annet på bare en liten helg. Er du ekstra ivrig, kan du reise til et dansemaraton og få reisen som en bonus.

Skifte t-skjorter

På noen dansemaraton der det går ekstra heftig for seg, er det også vanlig å bytte t-skjorter med andre dansere. Dersom du skal delta på et slikt arrangement, anbefales du å ta en titt forskjellige t-skjorter.

Dansebandfestivaler

Et sted der du kan finne både dansemaraton og danseband, er på de forskjellige dansebandfestivalene rundt om i Skandinavia. Her kan du velge om du bare vil på fest og nyte musikken, eller om du vil, slik som de fleste andre, svinge deg til musikken. Skal du i tillegg skifte t-skjorter underveis, så er det helt sikkert lurt å ha et lite lager med deg. Selv om du får en tilbake, så vil du kanskje ikke bytte den med noen andre.